Bentomiz

Hoe een hobby kan uitgroeien tot een serieus en succesvol bedrijf! Daar weten Clara Verheij en haar partner André Both alles van. 
Het stel uit Utrecht streek bijna 20 jaar geleden neer in de bergen, even voorbij Malaga. Ze kochten een huis en een stuk grond met een oude wijngaard. Ze dachten destijds dat het leuk was om als hobby wijn te gaan verbouwen. Ieder jaar groeide hun wijnproduktie. Tien jaar geleden was hun productie 1000 flessen, nu zijn dat er al 55.000 met een groei mogelijkeid naar 100.000.


Naast droge witte en rode wijn maken ze een aantal zeer spectaculaire edel zoete wijnen, die horen tot de beste van Spanje! Veel chefs van 2 en 3 sterren restaurants hebben inmiddels de wijnen van Bentomiz  op de kaart staan, vanwege het uitgebalanceerde karakter. De edel zoete wijnen zijn niet versterkt en hebben een alcohol percentage van 13%. Proeven is een must!

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »