Cuvee Bistrot 2016

Artikelnummer: F32E009
Beschikbaarheid: Op voorraad (113)
Druivensoort Cabernet Franc, Merlot
Smaakprofiel Fruitig en soepel
Lekker bij Entrecote grillee, BBQ, geroosterde lamsschouder, niertjes, ook op de huid gebakken stevige vis met geconfijte tomaat  en  tomaat/ paprika saus !
Oogstjaar 2016
Regio Bordeaux
Appelatie Vin de France
Land Frankrijk
Productiemethode Biologisch

Er gebeurt veel in de Dordogne!   Thierry  Vallette, ex  Chateau Pavie Grand Cru St Emilion , is voorvechter van bio en biodynamie.  Geinspireerd  door de geweldige ondergrond ( calcaire a asteries - kalkrijke klei ), experimenteert  hij  graag  met  wijnmaak technieken,  zoals hier  de  Beaujolais methode ( maceration carbonique )  Resultaat : Geweldig bouquet  met  zinderend fluwelig  fruit , frisheid  en finesse, en zachte tannines .

Serveer op 16 C  in  een  groot bourgogne glas. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »