Werkzaamheden van Woustraat

Er wordt al heel lang over gesproken maar het is nu dan echt begonnen. De herinrichting van de van Woustraat.

Uiteindelijk word de van Woustraat veiliger en mooier. Maar voor het zover is zullen alle betrokkenen wel overlast ervaren. Voor ons als ondernemer in de van Woustraat is dit een spannende tijd. Hoe gaat het bevoorraden van de winkel. Maar vooral, blijven je klanten komen. De winkel is moeilijker te bereiken en minder zichtbaar.

Maar goed, we zijn ondernemer en zullen ook hier onze weg vinden. Er is regelmatig overleg met het stadsdeel en het projectbureau zodat er snel geschakeld kan worden als dit nodig is. We hebben natuurlijk vooral jullie nodig.

Om het jullie als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken doen we alles wat we kunnen. We houden de winkel zo goed mogelijk bereikbaar. De winkel is nog bereikbaar via de Amsteldijk en de Tolstraat. Parkeren kan ook in de Tolstraat. Of je kan de van Woustraat vanaf de zuidkant inrijden en net voor de wegafzetting rechtsaf slaan de Lutmastraat in. Ook hier kan je parkeren. We lopen graag even mee om de wijn in je auto te zetten. Ook hebben we onze bezorg servies uitgebreid. Als het kan bezorgen we zelf even en anders word je wijn met een fietskoerier gebracht. Mocht je speciale wensen hebben, kom overleggen. We staan altijd klaar om een oplossing op maat voor je te bedenken.

De herinrichting is gepland tot eind november en we hopen van harte dat dit ook gehaald word. Tot die tijd werken we graag met iedereen samen om het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie van de gemeente over de werkzaamheden vind je hier.

Mail: info@wineandroses.nl

Tel: 020-3373042

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »