Vizar

Bodegas Vizar is eigendom van de familie Zarzuela en is gelegen op 80 hectare, dichtbij de oevers van de Rio Duero. Vizar ligt in een wijnbouwgebied "Mila de Oro" (De gouden mijl), een gebied gezegend met een bodem, klimaat en natuurlijke voorwaarden die ideaal zijn voor de teelt van druiven. De wijngaarden van het landgoed zijn getuige geweest van verschillende beschavingen die Spanje bevolkt hebben. Het landgoed was een onderdeel van het dorp Peñalba, dat niet meer bestaat als gevolg van geloofsoorlogen. Lange tijd behoorde het landgoed toe aan de hertogen van Alba. In de loop der jaren is het in bezit geweest van verschillende handen, totdat het eindigde met de huidige eigenaren, de familie Zarzuela.

Het wijnhuis is modern, werkt heel schoon en gebruikt state of the art technologie. Het wordt gerund door een zeer getalenteerd en ervaren team van professionals, die zich richten op het produceren van de beste wijnen. Zij hechten waarde aan diepgewortelde en gerespecteerde tradities, belangrijk in een van de top wijnbouwgebieden van de wereld. Wijn symboliseert broederschap en vriendschap, een concept diepgeworteld in de Spaanse cultuur.

De wijnmakerij beschouwt wijn niet alleen als een product, maar een mogelijkheid van ontmoeting en de kans eenheid tussen de mensen te creëren. De wijnen vormen het perfecte excuus om een gezellige avond door te brengen met de mensen die het meest voor ons betekenen.

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »